Mesto Holíč
MestoHolíč

Rekonštrukcia prízemia školskej budovy na Kollárovej

Rekonštrukcia prízemia školskej budovy na Kollárovej 1

V jednom z pavilónov vzniklo elokované pracovisko materskej školy

Zvýšený počet detí predškolského veku si vyžiadal potrebu vybudovať v Holíči nové priestory materskej školy. Vznikli rekonštrukciou na 1. nadzemnom podlaží pavilónu A v školskej budove na Kollárovej ulici. Rekonštrukčné práce stáli 151 326,73 eur vrátane DPH a realizovala ich firma PMGSTAV SK, s.r.o.

V rámci rekonštrukcie boli vykonané demontáže pôvodnej elektroinštalácie, demontáže rozvodov vody a kanalizácie, boli vyhotovené nové priečky, rozvody elektroinštalácie, vody a kanalizácie. Vo všetkých miestnostiach boli osadené nové kazetové podhľady vrátane svietidiel. V hygienických zariadeniach sa zrealizovali nové obklady, dlažby a sanita. Zrekonštruovala sa nášľapná vrstva podláh (nové dlažby a PVC podlahy), boli vyhotovené nové maľby stien a zateplená obvodová stena 1. nadzemného podlažia pavilónu A. 

Po rekonštrukcii má elokované pracovisko materskej školy 2 triedy po 22 detí, každá je s vlastnou šatňou a vstupom zo spoločných priestorov objektu pavilónu A. Nachádza sa tu tiež  spoločná jedáleň, skladový priestor, infekčná izba, umyváreň, WC pre deti, WC pre učiteľky a výdaj stravy prístupný cez chodbu vlastným vstupom.

Projekt „Rekonštrukcia budovy na Kollárovej ulici za účelom zriadenia elokovaného pracoviska materskej školy“ sa  realizuje vďaka podpore z Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci operačného programu Ľudské zdroje.“

Prílohy

logo

logo OPLZ a EU.png
Typ súboru: PNG obrázok, Velkosť: 23,8 kB
Dátum vloženia: 12. 1. 2022 10:47
Dátum poslednej aktualizácie: 12. 1. 2022 10:48
Autor: Ladislav Novák